[レストランボルドー10月のランチメインディッシュ]🍴 .
.
◇ ポークロース肉のソテー
パイナップル仕立て
.
.
◇ カツオのポワレ
梅と紫蘇のソース
.
.
◇ 北海道産牛フィレ肉のポワレ 季節の野菜添え
赤ワインソース (+ ¥800)
.
.
【October’s special 】🍽
. -Sautéed Pork with Demi-glace and pineapple sauce
.
.
-Pan fried Skipjack Tuna (Katsuo) with Japanese Plum and Shiso sauce
.
.
-Pan Fried Hokkaido Beef Filet
with Seasonal Vegetables
Red Wine Sauce (+ ¥800)
.
.
The seasons are changing and with it so are our monthly menus, enjoy the warmth of Bordeaux Restaurant with our famous buffet lunch and choose your favorite from our main menu🍽
Pan fried Skipjack Tuna (Katsuo) with Japanese Plum and Shiso sauce or Sautéed Pork with Demi-glace and pineapple sauce😋
So come in from the cold and enjoy our warm hospitality and sumptuous buffet😋
.
. #メルキュールホテル #メルキュールホテル札幌 #レストランボルドー #ランチビュッフェ #札幌ランチ #フレンチビュッフェ #ワインに合う #mercure #ワイン #mercuresapporo #食べ物が美味しい #昼飲み #札幌 #sapporo #oishilovers