. 【レストランボルドー2月のランチメインディッシュ】☃️ . . ❄️牛ホホ肉のラグー パイ包み焼き . ❄️メバルのポワレ ソース アメリケーヌ . ❄️北海道産牛フィレ肉のポワレ 季節の野菜添え 赤ワインソース (+ 800円) . お好きな1品をお選び下さいませ。 . . 【February’s Lunch Special】☃️ . . ❄️Stewed Beef Cheek Pot Pie . ❄️Pan Fried Rockfish Sauce Americaine . ❄️Pan Fried Hokkaido Beef Filet and Seasonal Vegetables with Red Wine Sauce (+ 800yen) . Please make your choice of one main dish! . Bon appétit 🍽 .#メルキュールホテル札幌 #レストランボルドー #札幌ランチ #札幌ランチビュッフェ #ワインに合う #2月のメニュー #mercure #mercuresapporo #restaurantbordeaux #sapporolunch #gowellwithwine #lunchbuffet