[レストランボルドー11月のランチメインディッシュ]🍴
.
.
■ブリのレモン風味
ソースジェノベーゼ .
.
■鴨肉のアピシウス風
(表面をキャラメリゼ状に仕上げ、蜂蜜・バルサミコを併せたソースを使用)
.
.
■北海道産牛フィレ肉のポワレ 季節の野菜添え
赤ワインソース (+ \800) .
.
. 【November’s special 】🍽
.
.
■Lemon Flavored Yellowtail
Genovese Sauce .
.
■Roasted Canard
Honey and Balsamic Sauce .
.
■Pan Fried Hokkaido Beef Filet
with Seasonal Vegetables
Red Wine Sauce (+ \800)
.
.
The seasons are changing and with it so are our monthly menus, enjoy the warmth of Bordeaux Restaurant with our famous buffet lunch and choose your favorite from our main menu🍽
So come in from the cold and enjoy our warm hospitality and sumptuous buffet😋
.
. #メルキュールホテル #メルキュールホテル札幌 #レストランボルドー #ランチビュッフェ #札幌ランチ #フレンチビュッフェ #ワインに合う #mercure #ワイン #mercuresapporo #食べ物が美味しい #昼飲み #札幌 #sapporo #oishilovers